timovaittinen Politiikkaan ja mediaan tarvittaisiin kipeästi maltillista realismia.

Perussuomalaiset EU-vastustajan kannattaa kiertää kaukaa

  • Kari Suomalaisen kaukokatseista viisautta. .
    Kari Suomalaisen kaukokatseista viisautta. .


Kuulostaako liian tutulta: "Parempaa EU:ta" "Sopivasti EU:ta" "Suomi pelastettava liialta EU:ta"


 
Keneltäkään Perussuomalaisten EU-vaaliehdokkaalta ette tule näkemään yksinkertaisesti EI EU:lle slogania (toivoisin olevani väärässä).

 

Perussuomalaisille annettu ääni ei ole ääni millä puolustetaan valtiollista, itsenäistä Suomea! Se on ainoastaan epäsuora ääni korruptoituneelle eurobolshevismille ja petosjärjestölle nimeltään EU. Se ruokkii lähes 100%:sti eurobolshevikkien liittovaltiokehitystä, vaikkakin ehkä hiukan hitaammin kuin toisissa poliittisissa puolueissa mutta yhtä varmasti kuitenkin, sillä pettävä käsijarru ei loputtomiin pitele vaan jossakin vaiheessa sekin pettää, lopullisesti. Eli sitä ihan samaa Brysselin kyykkyhyppyporukkaa voi sanoa Soinin populankin pian olevan, mihin hän männä vuosina vielä itse suomalaisia EU-poliitikkojamme vertasi.

 

Tilanne Suomen pelastamiseksi näyttää yleisesti asiaa tarkasteltuna jo jokseenkin toivottomalta. Kohta olemme tilanteessa missä eliitti hallitsee suvereenisti ja voi tuhota helposti ja sopivasti "napinpainautuksella" haluamiaan tahoja. Seteliselkärangatonta takinkääntämistä valtiollinen itsenäinen Suomi, sen nykyisessä alasajossa, olisi todella vähiten nyt kaivannut.

 

Ihan aikuisten oikeastiko Soini kuvittelee, että EU:sta vielä kehittyisi ja tulisi liittovaltion sijaan itsenäisten valtioiden yhteisö tmv.? Kuten kaikkiin Suomen kotitalouksiin jaetussa EU-valhetiedotteessa v.1994 kansalaisille kataisesti  uskoteltiin. Höpsistä.

 

Jostakin kaukaisuudesta kuulen menneisyyden vaimean kaiun kuiskauksen: "Ei tässä sinua ja meidän arkeamme ole ensimmäisenä ajateltu. Tässä katsellaan kyllä omaa etua aivan liian kaukaa. Kaukoputkella ei näe lähelle hyvin, omat ongelmat jäävät nenän alle ja hoitamatta, kun joudumme jatkuvasti vedetyksi mukaan Suureen Hössötykseen, EU:n paisuvaan mahdottomuuteen...  näin saamme  silmät auki erota EU:n suuresta hössötyksestä, avaamme muutosväylän yhdessä".

 

Jos se on EI EU:lle, niin se on EI EU:lle - ilman populisointia ja mitään ilmavia liirumlaarum välimuotoja. Kyllä jämpti on niin!!  (Perussuomalaisten eurovaaliohjelman olen tarkoin lukenut ja se on mielestäni kuin mitäänsanomaton jättimäinen kupla ilman konkr. sisältöä).

 

Mitä muuta loppun enää sanoisi kuin

Ystäväni - itsenäisyys on jälleen päivän kauempana. 

 

.

 

Arvoisa EU:n vastustaja, joka et myy periaatteistasi,  nyt tiedät ketä et äänestä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Perussuomalaiset (edustajansa) unohtaneet mistä syntyi jytky. Ikävä kyllä.
EU vaali on minulle henkilövaali. Ääneni annan Halla-aholle,84.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Juuri näin. Jytky ja PS:n perusjuuri samalla on irti revitty. Sen edustajat näyttävät palvelevan tänä päivänä omia lyhytnäköisiä etujaan, ja EU-koneistoa. Kyllähän totuus on, ettei mitään lisämyyräntyötä ja -tutkimuksia enää tarvita, 20-vuoden jäsenyyden jälkeen me todellakin tiedämme tarpeeksi vihollisesta. Perussuomalaiset on valitettavasti osoittautunut valeoppositioksi. Se ei ole mikään vaihtoehto.

Se mitä nyt tarvitaan on lisää voimia ja kannatusta niille tahoille, jotka haluavat Suomen eroavan EU:sta.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Kukaan järkevä poliitikko ei voi nostaa Suomessa EU-eroa kynnyskysymykseksi, koska sille ei ole tarvittavaa kannatusta kansan parissa. Liian suuri osa ihmisistä haluaa jatkaa EU:ssa ja sen tosiasian puitteissa on pyrittävä parhaaseen lopputulokseen.

Perussuomalaiset ovat kyllä valmiita EU-eroon, jos asia tulee poliittisesti realistiseksi. Euroeroa sen sijaan ajetaan puolueessa aktiivisesti, koska se voidaan perustella ihan todellisilla numeroargumenteilla.

Ei-Eu:lle huutelijat ovat oma lukunsa ja elävät tukevasti jalat ilmassa, valitettavasti.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

"Kukaan järkevä poliitikko ei voi nostaa Suomessa EU-eroa kynnyskysymykseksi, koska sille ei ole tarvittavaa kannatusta kansan parissa. Liian suuri osa ihmisistä haluaa jatkaa EU:ssa ja sen tosiasian puitteissa on pyrittävä parhaaseen lopputulokseen."

Tälle on olemassa aivan oma nimikin. Populismi.

Periaatteidensa myyminen (muistanet vielä mm. Jytkyn) onkin sitten jo vakavampi juttu.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Sinulla on käsitteet väärin päin, tuo on realismia. Katteettomia lupauksia voi kylvää vai kepu (älkää kysykö miten ne siinä aina onnistuu)

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen Vastaus kommenttiin #5

Uskotko, että Perussuomalaisten alkanutta EU-raskautta voi keskeyttää?

Uskotko EU:n liittovaltiokehityksen sijasta kehittyvänkin mahdollisimman löyhäksi valtioiden väliseksi liitoksi?

Soinille populismi on aina ollut ylpeyden aihe, ei hän sitä ole koskaan häpeillyt - päinvastoin.

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen Vastaus kommenttiin #7

Väitän, että kyllä voi. Jos PS kompromissoi liittovaltiokehityksen vastustamisensa, vaihtuu ainakin meikäläisen ja aika monen muunkin leiri. Ainoastaan siinä yhden prosentin tietämillä on todennäköisyys sille, että liittovaltiosta tulisi niin hyvä, että se olisi jostain kotoisin.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen Vastaus kommenttiin #17

Näin, ideaa yhtenäisesti hallitusta Euroopasta kannattaa siis kaikin keinoin vastustaa. Mielenkiintoinen kuriositeetti on se, että ´tosieurooppalainen´ Hitler käytti ihan samaa käsitteistöä kuin nykyisin EU: Euroopan yhtenäisyys, Euroopan yhteinen etu jne.

Ei liittovaltiolle ja ylikansallisen elitin diktatuurille ja sen himoille rakentaa vanhakantainen Eurooppalainn yhteisimperiumi, missä Bryssel on uusi Rooma.

Erkki Joonala

Ero EU:sta on aivan liian kaukana tavallisen kansalaisen tarpeista, ei sen taakse saa enemmistöä. Ja kun ei saa enemmistöä, mitäs sitten? Perussuomalaiset yrittävät minun nähdäkseni pelastaa edes jotakin, kun parasta (vapaata Suomea) ei voi enää saada.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Väärin. Alistuminen on se viho viimeinen vaihtoehto. Vapaan valtiollisen itsenäisen Suomen voi saada kun kansan suuri enemmistö niin yhdessä haluaa, ja yhdessä näin päättää!! EU veneessä mukana huopailu (Perussuomalaiset) ei sitä asiaa yhtään edistä.

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Itse äkkipäätä ajattelisin niin, että EU-vastustajan ei kannata äänestää eikä asettua ehdolle EU-vaaleissa lainkaan.

Käyttäjän StefanHolm kuva
Stefan Holm

Itsenäisyyspuolue on Suomen EU-vastaisin puolue. Suosittelen siis äänestämään meitä. Kirjoitinkin juuri tästä valtapuolueiden ja median vaalimasta kuvitelmasta, jonka mukaan Suomi ei pärjäisi ilman EU:ta, vaikka todellisuudessa tilanne on päinvastainen:

http://stefanholm.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168174-...

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Kiitos, suosittelen linkkiä muillekin. Aänestämisetä eos. vielä juuta enkä jaata, mutta pidän tämän varmasti mielessä!

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Ääni ipulle, on ääni putinisteille ja anarkisteille.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

"Keneltäkään Perussuomalaisten EU-vaaliehdokkaalta ette tule näkemään yksinkertaisesti EI EU:lle slogania (toivoisin olevani väärässä)."

Mitä Blogisti tarkoittaa "EI EU:lle". EU edustajien tehtävänä on toimia kannattajiensa mukaisesti EU:ssa, heidän tehtävänä ei ole sabodoita EU:ta vaan saada se toimimaan haluamallaan tavalla, esim. liittovaltio kehityksen vastustaminen.

EU:sta eroamisesta päättää eduskunta tai kansanäänestys, ei EU edustajat. Jos puolue vastustaa EU jäsenyyttä niin miksi se asettaa ehdokkaita EU vaaleihin, säästäisi rahansa eduskuntavaaleihin sillä voisi vastustaa EU:a

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

...mitä rahoja pitäisi säästää, Paavo? Eduskunnan ulkopuolisten puoluetuettomien, rekisteröityjen puolueiden EU-vaalibudjetti on yhteensä luokkaa 25 000 euroa. Demarit menee kuulemma pienellä panoksella näihin vaaleihin , 500 000 euroa. Ymmärtänet että unelma edes yhdestä parlamentaarikosta on myös rahahanan avaamista varten.

EU-vastaiset puolueet pidetään kuin herkkusieniä, paitsi että ravintoluukusta ei heitetä juuri mitään. Olisihan se kauheata jos Suomessa virisisi ihan oikea keskustelu tulevaisuuden optioista?

Suomi on talouspoliittisesti miehitetty ja prosessi etenee kiihtyvällä vauhdilla.

p.s. Yksikään puolue ei rahoita toimitaansa jäsenmaksuilla. Mikä olikaan viimeisin eduskuntaan noussut puolue ulkopuolelta ilman vanhoja perintöjä?

p.p.s. Vaalijulisteiden nosto näkyville maksoi Turussa ja Kuopiossa a´ 500e. Edes tähän ei kaikilla puolueilla ole varaa.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Paavo, sen tähden onkin hyvä syy miettiä onko EU-vaaleissa syytä äänestää laisinkaan. Aivan samalla tavalla kuin me suomalaiset olisimme boikotoineet toisenlaisessa historian tilanteessa Neuvostoliiton Korkeimman neuvoston vaaleja.

Eurovaalien ehdokkaat eivät ole Suomen kansan eivätkä sen etujen ajajia PAITSI ne kansallismieliset ehdokkaat, jotka ilmoittavat nimenomaisesti pyrkivänsä EU-parlamenttiin murtaakseen sen rakennelmia sisältä käsin yhdessä muiden maiden EU:n vastustajien kanssa, matkalla kohti itsenäisten isänmaiden Eurooppaa.

EU:iin paras tapa suhtautua on kuten yleensä miehittäjin: pitäen etäisyyttä ja karttaen yhteistoimintaa.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Toinen yritys!

Demokratiassa uudistusten pitää lähteä sisältäpäin! Olemme äänestäneet EU:hun liittymisestä, joten EU:lla on Suomessa laillinen peruste!
Eurosta suomalaiset eivät ole saaneet äänestää, joten siitä
irtautumiselle on laillinen oikeutus!

Boikotoinneilla ei anneta muuta kuin vahvistua nykytilanteeseen. Siitähän hyötyvät vain ne, joitten äänestäjät ymmärtävät tämän ja käyvät aktiivisimman uurnilla!

Vertailukohtana voi pitää kristillistä uskoamme. Katolinen kirkko on tuonut kristinuskon Suomeen ja vanhimmat kirkkomme ovat katolisen kirkon aikaisia. Luther uudisti kristinuskoa sisältäpäin eli nousi katolisen kirkon rahamahtia vastaan.
Samoin EU:ssa uudistusryhmien pitää nousta EU:n rahamafiaa vastaan ja se onnistuu vain mahdollisimman korkealla äänestysprosentilla. IPU:sta on hyötyä vain EU:n nykypolitiikkaa suosiville ryhmille. Mikäli IPU:lla olisi todellinen halu muuttaa EU-politiikkaa se olisi luonut hyvät suhteet lähinnä samanmielisten kanssa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Anita, keihin saman mielisiin? Perussuomalaiset ilmoittavat ympäripyöreästi että puolue ei ole sitoutunut euroon, ja Soinin mukaan liittovaltiokehitys voi olla taloudellisessa mielessä "puolimielekäs juttu" - takaovi auki siinäkin.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/57464-timo-soini-v...

Toimituksen poiminnat

Sivut