timovaittinen Politiikkaan ja mediaan tarvittaisiin kipeästi maltillista realismia.

Cheek ja musiikkiteollisuuden rahan pikku paholaiset

Mitä on raha? Se on suurin epäjumala yhteiskunnassa, minkä valheella globalistinen eliitti tavallisia  ihmisiä (pelinappuloitaan) maapallolla  hallitsee ja kontrolloi. Yksi sen tärkeimmistä välineistä on musiikkiteollisuus, minkä keinoin ohjaillaan  ihmismassojen (ryhmä)mieliä, tapoja ja tottumuksia, saaden heidät kuluttamaan rahaa. Tämä tapahtuu tietysti pinnalle nostettujen, ja massasuosiota nauttivien, tuotteistettujen artistien avulla. Keskityn tässä blogissa musiikkiteolliosuuden  taustalla vaikuttaviin sekä materialistisiin että ns. ei (silmin) havaittaviin voimiin  (~energioihin).       

 

Suomalaisista artisteista suurimmassa suosiossa paraillaan paistattelee räppäri Cheek, joka on mitä mainioin esimerkki Suomen mittakaavassa supersuosion saavuttamisesta ja supersuosion artistissa aikaansaamista tietynlaisista käyttäytymisen muutoksista. 

 

Koska tykkään puhua asioista suoraan, niin menen suoraan asiaan: Symbolismi, saatanallinen/Illuminati symbolismi mikä on varmasti jokaiselle jo jollain tavoin tuttua eräiden  maailmankuulujen jenkkiartistien esittäminä, niin kappaleiden yhteydessä kuin poseerauksista. Cheek, täsmälleen heidän  tavoin,  suorastaan viljelee mainittua symbolismia eri yhteyksissä, myös Cheekin kappaleiden sanoituksissa Illuminati sana esiintyy, mikä ei liene sattumaa.

 

Kuvakaappaus Youtube -videosta Illuminati Suomalaisessa musiikissa*,  ja Cheekin "pöllönsilmä" - mikä tunnetaan paremmin "paholaisen silmänä", jossa peukalo ja ensimmäiset 2 sormea ​​on numero kuusi ja kolme sormea edustavat kolmea kuutosta (666-käsimerkki). [ * http://www.youtube.com/watch?v=wU4mw4gn5kA ]   

 

Tässä lisää pöllönsilmiä https://www.google.fi/search?q=illuminati+devil+eye+hand+sign

 

Esimerkki. Beatles ja " Paholaisen sarvet" merkki ( John Lennon oikealla), sekä "paholaisen silmä" symboli (Paul McCartney, vasemmalla) - jo Beatlesilla, ja tänään Cheekillä, monien maailmankuulujen artistien tavoin, kyseiset symbolit ovat  kiinteästi osa esityslistaa, joita he estoitta esiintuovat.

 

 Moni tietysti ajattelee automaattisesti, että eihän Suomessa, eikä varsinkaan Cheek jne. Vertailun vuoksi:  mm. vapaamuurariuudesta Suomessa on myös sanottu, että se olisi kansainvälisesti vertailtuna lääkäritermein ilmaistuna   "kohtuullisen hyvälaatuista". Vaikka mittakaava ehkä eri onkin niin kannattaa muistaa, että henkimaailma ja sen voimanlähde  on kuitenkin  sama.  Motiviina  "läppä" tai  "heitto" ei toimi Cheekin satanististen/illuminati symbolien yliaktiiviselle esille tuomiselle.   

.

Räppäri, ja ex-illuminati puppet, DMX paketoi tässä musiikkiteollisuuden, ja mistä siinä on kyse,  taitavasti 3:een minuuttiin.  http://www.youtube.com/watch?v=sq0BgH6kmrI

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Janne Hilden

Esität tietämätöntä. Olet vain kateellinen.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Kokoomusräppäri,jota monet Stubbin ja Sasin johdolla heistä jaksavat ylisanoin hehkuttaa (sanoitukset/arvomaailma ?). On ollut mukana Kokoomus-väritteisissä tempauksissa ja tukemassa Sauli Niinistöä perssavaalikamppanjassa https://soundcloud.com/jhhtl/jare-linnassa-salen-kaa

Käyttäjän saritenhunen kuva
sari tenhunen

Musiikilla on tärkeä osa useimpien meidän elämässä. Musiikki tuo mielihyvää, emotionaalista lohtua ja innoitusta. Se on ylivoimaisesti harrastetuin taidemuoto. Ei siis ihme, jos musiikin kautta halutaan välittää arvoja, ohjailla ihmisten käyttäytymistä. Mielenkiintoinen kirjoitus, tästä aiheesta olisi kiinnostavaa lukea lisää.
Illuminaatti merkkejä käyttävät ja ovat käyttäneet monet tunnetut artistit Michael Jacksonista Madonnaan, Justin Timberlakesta Rihannaan ja Lady Gagaan. Mistä siis on oikeasti kyse? Kuinka tietoisesti artistit toimivat, onko "pöllönsilmä" monille vain cool ele vai ajavatko he tietoisesti illuminatin agendaa - kenties New World Oderia. Tiedätkö Timo minkä takia pääkallosta on tullut niin in ja käytetty kuva (esim.lastenvaatteet), liittyykö se jotenkin tähän?

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Illuminatin agendaa NWO:ta Illuminatin puppettien toimesta ajetaan.
En osaa yhdistä pääkalloa tähän kontekstiin.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Cheekin Illuminati-into hämmentää. Hän käyttää saatanallisia/Illuminati symboleja kuin kaikkein tunnetuimmat Illuminatin puppetit (mm. Jay-Z tai LAdy Gaga) konsanaan. Suomessa? Miksi?

Cheekin seikkaperäinen esitys pöllönsilmästä (linkki blogissa) ei jätä mitään arvailujen varaa. 666-käsimerkki - paholaisen silmä (All seeing eye) yhdistelmä symboloi Saatanan valtaa massoihin. 666-käsimerkkiä käyttävät monet eri alojen huippujulkkikset (poliitikoista viihdetaiteilijoihin) maailmalla, he tekevät sen kunnioittaakseen Illuminaatin eliittiä.

Pöllö edustaa voimakasta pakanallista tuonelan herraa, sekä myös viisauden jumalatarta Minervaa. Illuminati käyttää pöllöä osoittaakseen valtaansa, ja osoittamaan, että he ovat "viisaat tämän planeetan hallitsijat".

Pöllö on Bohemian Groven kivinen jättimaskotti, joka isännöi vuosittain kahden viikon ajan salaista maailman huippujohtajien ja valtaa pitävien tapaamista, missä ohjelmanumeroista mainittakoon ihmisuhraus, vaikkakin luultavasti (ja onneksi) vain vauvaa esittävän nuken.

http://www2.ucsc.edu/whorulesamerica/power/bg_phot...

Onko Suomessa muita artisteja, joiden laulujen sanoituksissa Illuminati sana esiintyy tai jotka muuten alati esiintuovat saatanallista/Illuminati symbolismia? Ei tule mieleen.

Käyttäjän saritenhunen kuva
sari tenhunen

Kiitos Timo lisäselvennyksestä. Minua askarruttaa kovasti, kuinka tietoisia esimerkiksi artistit ovat näistä illuminati symboleista. Miten tämä toimii musiikkibisneksessä? Toimittajahan ei mainitsemassasi linkissä osaa kysyä "oikeita" kysymyksiä, eikä siis yhdistä Cheekin "pöllönsilmä" merkkiä illuminaattiin. Maksetaanko artisteille tästä, ovatko he tietoisia päämäärästä, johon tällä pyritään? Haluaako Cheek vain hengata "paremmissa piireisä"? Ihmettelen tätä samoin kuin Kataisen ja Stubbin puheita, kun he mainitsevat New World Order. Miten heitä ohjaillaan, miten heidät on saatu koukutettua tähän?

Toimituksen poiminnat

Sivut