timovaittinen Politiikkaan ja mediaan tarvittaisiin kipeästi maltillista realismia.

Avoin shekki turvapaikkavirroille saa Suomen oksentamaan

Meillä on Unelma! Rajat auki, ja rajaton maahanmuutto!!  Se ei ole yhtään mikään ongelma, tai edes  haaste, varsinkaan taloudellinen sellainen, näin rikkaalle hyvinvointivaltiolle kuin Suomi on. Meillä, hyvinvointivaltion  kansalaisilla, on varaa avata sydämemme (ja varsinkin lompakkomme) uusille tulijoille rajattomasti, sekä julistaa täysin palkein ja loputtomasti suvaitsevaisuus-uskontoamme sekä myötätuntoa ja ymmärrystä monikulttuurisen ihanuuden ja sen rikkauden ilosanoman nimissä. Amen.

 

Näin meihin (hieman kärjistetysti mutta kuitenkin) yritetetään niin poliittisten päättäjien kuin valtamedian taholta jatkuvasti mielipidevaikuttaa.  Suomen kantokyvystä ongelman (= kasvavien turvapaikkavirtojen ) edessä  ei vastaavasti puhu kukaan suoraan missään. Sillä sehän olisi poliittisesti kovin epäkorrektia. Myöskään koko Suomesta ei löydy  esim. yhtään merkittävää lehteä, joka edes pikkiriikkisen sormea uskaltaisi heristää, saati kyseenalaistaa, tätä valtiollista ja tekopyhää suvaitsevaitsuuden uskontunnustusta.

 

Miksi edes kyseenalaistaisi? Koska haaste on inhimillinen, ei taloudellinen, näinhän meidät yritetään valtamedioiden toimesta saada jatkuvasti asia ymmärtämään, nielemään ja uskomaan, eli massamaahanmuutolla ei ole hintalappua (mistä voi leikata) toisin kuin suomalaisilla vanhuksilla, vähävaraisilla ja lapsiperheillä hintalappu on.  Siksi selväksi on käynyt ainakin se, ettei faktoilla ole mitään merkitystä maahanmuuttokeskusteluissa. Vain Unelmalla ja monikulttuurisen rikkauden ihanuuden Ilosanomalla on merkitystä.

 

Entä miten vallitsevassa tilanteessa sitten hoidetaan Suomen rasvakasvain, nämä vähintään 700 000 suomalaista rasistia (Suomen Kuvalehden rasismitutkimus 28.8.2015), jotka näkevät turvapaikkavirroissa myös uhkakuvia Suomelle. Lupaavimmalta asian harjaamiseksi, nykyisten  maahantulijamäärien valossa, vaikuttaisi  tällä hetkellä  Jari Tervon -malli: hän on suorasanaisesti todennut  "Luojan kiitos jos tämä kriisi jatkuu vielä tarpeeksi pitkään..."  (Pressiklubi, 4.9.2015), eli toivovansa kriisin jatkuvan mahdollisimman pitkään(!!), jolloin Suomesta tulisi siedettävä maa kun rasisteja ja maahanmuuttokriittisiä siedätetään ihmisillä, jotka tulevat muualta. Pakolla siedättäminen  on Tervon mukaan sitä tehokkaampaa ja erinomaisempaa mitä enemmän turvapaikanhakijoita Suomeen tulee. 20 miljoonaa on siis paljon parempi muutaman seuraavan vuoden aikana kuin 2 miljoonaa, tai saati vain joku vaatimaton ½-miljoonaa.

 

Massamaahanmuutosta keskusteltaessa Paasikiviläinen realismi ja maltillinen viisaus ainakin kiertävät nämä Tervot kuten yleensä turvapaikkavirroista keskustelut hyvin kaukaa. Suvaitseva vihervasemmisto, jotka ovat mielestään aina viisaampia ja sivistyneempiä kuin ketkään muut, eivät ole yhtään sen lähempänä ratkaisua kuin heidän rasisteiksi leimaamat maahanmuuttokriittiset voimat.

 

Arkitodellisuus ei tavoita  aiheesta vellovia  nettikeskusteluja, sillä se ei näytä tavoittavan edes poliittisia (ja poliittisesti niiin korrekteja) päättäjiä,  valtamediasta ja sen  asenteellisista asenteista  puhumattakaan.

 

Löytyvätkö ratkaisut massamaahanmuuttoa ja yleisesti Suomen kantokykyä koskevissa kysymyksissä  jostain ääripäiden väliltä, kuten yleensä? Ei kovin helposti ainakaan.    

 

Tässä  vastapainoksi Pentti Linkolan mielipiteitä kun turha poliittinen korrektius ei ollut vielä keskustelua jarruttamassa  https://www.youtube.com/watch?v=ZqJFPAGSRyc


Onko nykytilanne ja tulevaisuuden kehitys,  sekä ihmisten yleinen kasvava pahoinvointi yhteiskunnassamme, johtamassa väistämättä siihen, että yleiset levottomuudet tulevat tulevaisuudessa lisääntymään myös Suomessa,  ja tarkoitan tällä kaikkia väestöryhmiä. Toivottavasti ei, mutta monen mielipide tuntuisi alkavan maamme nykytilannetta seuratessa kääntymään siihen, että tämä maa tarvitsisi kunnon konfliktia ja sitä kautta perusteellista puhdistautumista, muuten tämä ei koskaan pääty!  Ymmärrän, asia on rankasti ilmaistu, mutta sanon asiat mieluumin suoraan kuin kierrellen. Syntymä-pasifistina tuomitsen väkivallan.   

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Erkko Korppaanmäki

Minulla on vaikutelma, että suomalainen yhteiskunta hajoaa sisältäpäin. Moni kokee esim veronkannon oikeutuksen menneen, koska sen hyöty ei enää palaudu yhteiskunnan palveluina itselle - eikä hallitukset vuodesta toiseen enää sitä haluakaan. Toisaalta kaiken hajottavan järjettömyyden kritisoijat halutaan leimata pahoiksi ihmisiksi, mikä yhä lisää halua, leimaajien ja leimattujen joukossa, jakaantua eri ryhmiksi Suomen sisällä. Kolmanneksi, kritiikitön tai ainakin ideologiaa tunnustava media laittaa epäilemään kaikkea uutisointia.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Näinhän se on, että päättäjät eivät kuuntele mitä kansa vaatii ja haluaa verorahoillaan tehtävän.

Pakolaisbisnes ja turvapaikkamassojen alati paisuvat vastaanottokustannukset (kunnille, eri järjestöille jne.) sekä Kreikan sosiaaliaputuki miljardit ovat Suomessa tuskin veronmaksajien valtaosan prioriteeteissa maksattaa oman kansan sekä ennen muuta omien lapsiemme kustannuksella, jatkuvasti paisuvan pakolaisbisneksen ja Kreikka-miljardit Suomen valtiovalta kun rahoittaa puhtaasti velkarahalla.

Kahtiajakautunut, ja siksi ontuva, Suomi on kansakuntana tänään monessakin suhteessa kun sitä vertaa vaikka parin vuosikymmenen takaiseen Suomeen, josta voi sanoa että silloin vedettiin kansana yhtä köyttä. Valtiovallan ja sen SSS-miesten harjoittama yhden totuuden sanelupolitiikka kansakunnan kohtalon kysymyksissä, mm. EU:n ja euron suhteen, ei tilannetta ainakaan edistä. Asioista, ja Suomen eduista, tulisi kyetä (edes) keskustelemaan!! Mutta sehän ei "demokraattisessa" Suomessa käy päinsä, koska tosiasiassa maamme hallitus on pelkkä nukkehallitus, jota johdetaan maamme rajojen ulkopuolelta! Tämä on valitettava totuus, ja yksi niistä syistä miksi suomalainen yhteiskunta tulee hajoamaan sisältä päin, kuten totesit.

Toimituksen poiminnat

Sivut